• With LOVE for fresh fish!

Over ons

Vis en horeca met de paplepel ingegoten

Thomas Kroon

Kroon is een bekende familienaam uit Zandvoort, gespecialiseerd in de verkoop van verse visspecialiteiten op het strand en de boulevard van Zandvoort. Kroon Vis verkoopt sinds mensen heugenis heerlijk gebakken vis die uiteraard vers wordt aangeleverd, dit tot grote vreugd van vele visliefhebbers uit Zandvoort en omstreken. Thomas Kroon (de zoon van) is opgegroeid met vis; het bereiden en het verkopen ervan zijn hem met de paplepel ingegoten!

Nieuwsgierig? Kom vooral een visje happen bij ons op de Paulus Loot boulevard te Zandvoort ter hoogte van de watertoren.

Nina Smit

Very Important Seafood oftewel V.I.S.  is voortgekomen uit een idee van Nina. Horeca is haar met de paplepel ingegoten. Ook haar roots liggen in Zandvoort. Zij is opgegroeid in strandpaviljoen Seagull, nu beachclub 10.

Na de hotelschool te hebben afgerond in Den Haag en vele jaren met groot plezier in de horeca en evenementenbranche te hebben gewerkt, was Nina klaar voor een nieuwe uitdaging. Zo besloot zij in 2018 een eigen onderneming te beginnen, V.I.S. is daarvan het resultaat: Een moderne haringkar die op uiteenlopende evenementen lekkere streetfood vis gerechtjes serveert.

De perfecte combinatie!

Thomas & Nina hebben hun kwaliteiten gebundeld en komen met een grandioos idee: Nederland kan vanaf nu kennis maken met deze heerlijke verse visspecialiteiten die wij aanleveren in een van onze ‘visboxen’. Want zeg zou zelf, de vis van Kroon is kwaliteit.

Bij ons kan je kiezen tussen o.a. 5 heerlijke boxen voor ong. 4 personen. Van een Borrel-box tot do it yourself Kibbeling-box. Wij leveren alles wat daarbij nodig is waaronder ook onze ambachtelijke bereiden sauzen zoals bijvoorbeeld  mierikswortelmayonaise, ravigotte- en knoflooksaus. Maar je kunt u box ook zelf samenstellen of aanvullen met ons overige assortiment zoals kaviaar en oesters. Tevens zijn alle producten los te bestellen.

Omdat wij het belangrijk vinden om duurzaam te werken, is onze seizoensbox ontstaan. Verse vis uit het seizoen waar iedereen dol op is.
Zo leveren we onze jaarlijks terugkerende Mossel-box en Sliptongen-box uitsluitend in het seizoen dat deze gevangen mogen worden zodat de kwaliteit optimaal is en we langer van deze vissen uit de Noordzee mogen genieten.

Wij leveren visboer kwaliteit bij u thuisbezorgd!

Onze verse vis besteld u nu gemakkelijk online

Verstuur een visbox als geschenk!

check bijvoorbeeld onze Borrel-box of stel zelf een box samen

Kroon vis: With Love for fresh since 1976

ontdek ons ruime online aanbod. Staat u vis er niet tussen? Vraag het ons!

Gekoeld bij u thuis bezorgd door PostNL Food

wij bezorgen op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag tussen 17.00 – 22.00

0
verschillende producten
0
jaar ervaring
0
Bezorgde boxen

Wat onze klanten zeggen...